Vloer- en tegelwerken

Tijdens het vloeren van de door ons aangelegde terrassen of bijgebouwen wordt er heel vaak gebruikgemaakt van de blauwe hardsteen (=arduin) tegels. Daarbij is het perfect mogelijk dat de tegels gecombineerd worden met oude gebakken kleiklinkers of kasseien. Deze combinatie resulteert veelal in een eerder landelijk uitzicht. Waar velen echter niet bij stilstaan is het feit dat een strakke, rechthoekige blauwe hardsteen ook een moderne woning completer kan maken.

Afhankelijk van de woonstijl kunnen de tegels ook bewerkt worden. Verouderde tegels zijn hier een voorbeeld van, we omschrijven ze als tegels waarvan de randen lichtjes getrommeld worden waardoor een meer rustiek effect wordt bekomen. Andere toepassingen zijn gebouchardeerde, gebrande en gefrijnde tegels. Uw persoonlijke voorkeur bepaalt wat voor soort tegel gebruikt zal worden.

Niet alleen arduinen tegels maar ook keramische tegels, gres (=zandsteen) tegels, betonnen tegels (met afmetingen van 1 m bij 1 m en zelfs nog groter), porfier tegels, leisteen of andere tegels uit natuursteen worden geleverd en geplaatst door ons.