Tuinaanleg

Wij zijn er ons van bewust dat niet iedereen over de zogenaamde ‘groene vingers’ beschikt. Voor velen is het echter ook een kwestie van tijdsgebrek, het aanleggen van een tuin is en blijft nu eenmaal een tijdrovend werk.

Naast tijdrovend is het aanleggen van een tuin ook vaak zeer arbeidsintensief. Zelfs met het mooiste tuinontwerp sta je in feite nog nergens. Heel wat vakkennis, werktuigen en fysieke arbeid zijn nodig om uw tuin in werkelijkheid te transformeren in iets wat uw droomontwerp benadert.

Met onze kennis en jarenlange ervaring bieden wij in vele opzichten een soort hulplijn. Zo weten wij bijvoorbeeld dat sommige planten veel zon vragen terwijl andere planten de schaduw verkiezen. Verder geven wij u graag ook mee dat extra kalk toevoegen sommige planten volledig kan doen herleven, waar andere planten liever in zuurdere grond hun stekje hebben.
Ook met vragen omtrent de bloeiperiode of grootte van een plant weten wij wel raad. De door ons aangeplante exemplaren zullen uw tuin tot een harmonieus geheel kronen.