Tuinontwerp

De verworven kennis en ervaring, maar zeker ook het betrokken zijn bij talloze mooie tuinprojecten heeft het ontwerpen van tuinen tot iets bijzonders verheven. Wij beschouwen het dan ook als één van onze meest aangename activiteiten.
Het ontwerpen op zich gebeurt meestal in samenspraak met de klant, uiteraard heeft elke klant zijn eigen wensen en voorkeuren. Als experts zijn wij uitermate nuttig binnen dit gegeven, er zijn immers altijd zaken waar u vergeet rekening mee te houden. Onze inzichten zullen u helpen bij het ontwikkelen van het uiteindelijke tuinplan.Het is geen publiek geheim dat wij bij voorkeur zoveel mogelijk werken met inheemse planten, dit op de meest ecologische wijze.

Ons ultieme doel verandert echter nooit of te nimmer. Op het einde van de rit willen wij nog steeds een tevreden klant. Daarom wordt bij het tuinontwerp sterk rekening gehouden met zaken zoals voldoende wintergroene structuren, onderhoudsvriendelijkheid, continuïteit van bloem en kleur het hele jaar door,…en dit uiteraard binnen het vooropgestelde budget.

Na een eerste gesprek wordt er een tuinontwerp of –schets opgemaakt dat dan verder zal worden aangepast tot het voldoet aan uw verlangens.